Aida-28

Novosti

Nakon posljednje izvedbe, koncerta Zagrebačkih solista u Meštrovićevim Crikvinama – Kaštilcu festivalsku je zastavu u obližnjoj Galeriji Meštrović spustila glumica Dara vukić. Festivalske nagrade Judita ove su godine zaslužili violončelistica Kajana Pačko i gitarist Petrit Çeku za najistaknutije umjetničko ostvarenje u glazbenom programu Festivala, te glumac Slaven Španović koji će dobiti Juditu za dramski program.

...više

Komorni gudački orkestar Zagrebački solisti će, kao posljednju izvedbu 61. Splitskog ljeta održati koncert u Meštrovićevim Crikvinama – Kaštilcu u petak, 14. srpnja s početkom u 21 sat. Ovaj renomirani hrvatski komorni gudački ansambl ovog će puta na programu imati djela Čajkovskog, Bartóka i Piazzole. Po završetku koncerta u obližnjoj Galeriji Meštrović bit će dodijeljene festivalske nagrade, a 61. Splitsko ljeto će biti svečano zatvoreno.

...više

Kazališni festival 61. Splitsko ljeto završava 14. kolovoza. Nakon posljednje izvedbe, koncerta Zagrebačkih solista koji će se održati u Meštrovićevim Crikvinama – Kaštilcu, svečano zatvaranje zbit će se u obližnjoj Galeriji Meštrović s početkom u 22:30 h.

...više